Psihologie

Deşi pe meleagurile noastre încă nu a devenit o practică obişnuită mersul la psiholog, în ultimul deceniu a crescut mult numărul persoanelor care apelează la psihoterapeuţi, specialişti în ştiinţa care studiază gândirea şi comportamentul.

Există multe situaţii când se poate apela la un psiholog, ba chiar este recomandabil să îi cerem ajutorul în momentele mai greu de prelucrat ale vieţii, cum ar fi: lupta cu bolile fizice, păstrarea sănătăţii mintale, durerile sufleteşti legate de îmbătrânire sau învingerea stresului. 

Alte activităţi în psihoterapie sunt: suprimarea stărilor negative, a letargiei, lipsei de speranţă, incapacităţii de a simţi bucurie, sentimentului de inutilitate, dar şi remedierea imaginii corporale negative, restabilirea valorii de sine face parte din munca psihologului. Specialistul vă oferă ajutor în caz de impas în relaţia de cuplu şi în căsnicie, căutarea soluţiilor şi a noilor resurse, dar şi în tratarea evenimentelor de viaţă cu un puternic impact, a problemelor de la locul de muncă şi din relaţiile interumane.

Prin munca în comun, discuţiile purtate cu psihoterapeutul se pot diminua temerile, anxietatea, atacurile de panică, dar primiţi şi sfaturi în caz de greutăţi  decizionale, nesiguranţă, alegerea sau schimbarea carierei şi educarea copiilor.

În zilele noastre mulţi oameni trec prin perioade de neîncredere în forţele proprii sau se confruntă cu dificultăţi de comunicare, însă Máté Enikő , Bíró Emese şi Gönczi Viola îşi oferă ajutorul pentru dezvoltarea personalităţii şi menţinerea performanţei.

Máté Enikő –Psiholog clinician – Psihoterapeut de cuplu si familie

Marti           16-20
Miercuri     16-20
Joi               16-20
 
Preț / Consultație                          140 lei
Terapie de cuplu                            250 lei
Consultatie de psihosexologie    120 lei 
 
 
Bíró Emese
Marti           9-18
Miercuri     9-12
Joi               15-18
 
Preț / Consultație: 120  lei
 
Gönczi Viola
Luni           17-19
Vineri         09-11  
 
Preț / Consultație: 120 lei
Terapie de cuplu      180 lei
 

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania