Sari la conținut

Gastroenterologie Târgu Mureș

Sănătatea tractului gastrointestinal este vitală pentru buna funcționare a organismului nostru, iar la Carit San Medical, vă oferim servicii de înaltă calitate în domeniul gastroenterologiei. Sistemul nostru digestiv îndeplinește o misiune esențială, contribuind la digestie, absorbția substanțelor nutritive și eliminarea deșeurilor toxice din corpul nostru. De aceea, este crucial să acordăm atenția și îngrijirea necesară acestui sistem complex.

Specialiștii noștri în gastroenterologie sunt aici pentru a vă sprijini în gestionarea și prevenirea problemelor digestive, indiferent dacă acestea sunt acute sau cronice. Cu o vastă experiență și expertiză în domeniu, suntem pregătiți să vă oferim cele mai bune soluții personalizate pentru sănătatea tractului gastrointestinal.

Afecțiunile digestive pot varia de la tulburări digestive comune la boli mai grave, cum ar fi boala inflamatorie intestinală sau cancerul gastric. Identificarea precoce a semnelor și simptomelor și consultarea unui gastroenterolog pot face diferența în menținerea sănătății tractului gastrointestinal și, implicit, a întregului organism.

 Suntem aici pentru a vă oferi îndrumare și soluții terapeutice personalizate pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea digestivă optimă. Nu neglijați sănătatea tractului gastrointestinal. La Carit San Medical, suntem aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați starea de bine și confortul.

Pentru acest departament al policlinicii noastre, persoana responsabila este Medicul specialist Dr. Gábos Gabriella

 
Programul de consultații:
Luni    16-18
 
Pret:
Consult +Ecografie                     350 ron
 
 
 

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania

Telefon