Sari la conținut

Nefrologie Târgu Mureș

Sănătatea rinichilor este crucială pentru buna funcționare a organismului nostru, și de aceea, vă oferim servicii de înaltă calitate în domeniul nefrologiei la Carit San Medical. Rinichii noștri îndeplinesc o misiune vitală, asigurând eliminarea toxinelor și menținerea echilibrului chimic în corpul nostru. De aceea, este esențial să le acordăm atenția și îngrijirea de care au nevoie.

Specialiștii noștri în nefrologie sunt aici pentru a vă ajuta în gestionarea și prevenirea problemelor renale, indiferent dacă acestea sunt acute sau cronice. Avem experiența și expertiza necesară pentru a vă oferi cele mai bune soluții personalizate pentru sănătatea renală.

Afecțiunile renale pot varia de la infecții urinare comune la boli mai grave, cum ar fi insuficiența renală cronică sau hipertensiunea arterială cu impact asupra rinichilor. Identificarea semnelor timpurii și consultarea unui nefrolog pot face diferența în menținerea sănătății rinichilor și, implicit, a întregului corp.

În echipa noastră de nefrologi, folosim cele mai avansate tehnologii și abordăm fiecare caz cu dedicație și profesionalism. Suntem aici pentru a vă oferi îndrumare și soluții terapeutice personalizate pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea renală optimă. Nu neglijați sănătatea rinichilor dumneavoastră. La Carit San Medical, suntem aici pentru a vă ajuta.

În cadrul Policlinicii Carit San Medical,Medic Specialist Dr. Balázs – Petz – Bea Boglárka nefrolog, vă oferă consultaţii pe bază de programare on-line sau telefonică.

 
Programul de consultații:
Marti    08:30-20:00
Vineri   08:30-20:00
 
Pret:
Consult +Ecografie                     250 ron
 
 
 

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania

Telefon