Sari la conținut

Neurologie Târgu Mureș

Neurologia reprezinta acea ramura esentiala a medicinii ce se ocupa exclusiv de diagnosticarea si oferirea tratamentelor bolilor organice ce afecteaza profund sistemul nervos central sau periferic.

Fie ca va confruntati cu afectiuni de la nivelul sistemului nervos central, precum sunt boala Parkinson, scleroza, cefaleea si altele, ori cu o serie de boli ale sistemului nervos periferic in care se incadreaza inclusiv miozele, neuropatiile, miasteniile sau nevralgiile, doctorii nostri specializati in neurologie vor oferi diagnosticul corect si vor recomanda tratamentul cel mai eficient.

Dat fiind faptul ca functionalitatea eficienta a creierului este absolut esentiala atat pentru fizic, cat si pentru psihic, fiecare pacient trebuie sa ofere o atentie sporita eventualelor simptome ce apar in urma unor afectiuni neurologice. Astfel, atunci cand aveti nevoie de spirijinul unul medic neurolog care sa puna diagnosticul corect si sa recomande tratamentul potrivit, medicii din cadrul clinicii noastre Carit San Medical reprezinta ajutorul suprem pentru astfel de cazuri.

Specialistii ce va pot ajuta in cadrul acestui departament sunt Medicul Primar Dr. Szász József , Medicul Primar Dr. Constantin Viorelia și Medicul Specialist Dr. Szabó Máthé Henriette.

Programul de consultatii al Medicului Primar Dr. Szász József este:

Marți      14-16
Joi          14-16

 Preț: 250 lei/Consultație

Programul de consultatii al Medicul Primar Dr. Constantin Viorelia:

Joi      17-18

Preț:  250 lei/Consultație

Programul de consultatii al Medicul Specialist Dr. Szabó Máthé Henriette:

Luni         15-18

Joi             9-13

Preț: 140 lei/Consultație

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania

Telefon