Psihiatrie

Impreuna cu Medicul Spec. Dr. Benedek Orsolya din cadrul clinicii Carit San Medical, veti participa la o  convorbire confidentiala si relaxata prin care puteti sa comunicati problema si simptomele cu care va confruntati. Sinceritatea si deschiderea da psihiatrului sansa de a va pune diagnosticul corect si a va putea ajuta cat mai mult cu problema/boala cu care va confruntati. Medicul nostru vor face tot posibilul sa instaleze  un tratament potrivit fiecarui pacient, individualizat , luand in vedere problema, varsta ,sexul dar si bolile asociate.

Dorinta pe care orice pacient care paseste in cabinetului medicului psihiatru este de a se trata, dar si de a beneficia de maximum de confidentialitate. Acest aspect este 100% realizabil in cadrul clinicii Carit San Medical pentru fiecare persoana in parte, indiferent de problema cu care se confrunta. Astfel, pentru un consult de specialitate, Medicul Spec. Dr. Benedek Orsolya sta la dispozitia pacientilor sai in functie de urmatorul program de consultatii:

Luni         13-18
Marti       10-15
Miercuri   13-18
Joi          10-15
Vineri      11-17

Prețuri:

150 ron/Consultație – examen psihiatric-Diagnosticul și tratamentul afecțiunilor psihice ,acute și cronice.Durează aproximativ 30 de minute.Cu bilet de trimitere este gratuit.

150 ron/Consultanță Psihoterapeutică – sedință de 45 de minute

100 ron-Control

Diferența între Consult psihiatric și Consult psihoterapeutic ?

Consult psihiatric – se ocupă cu tratamentul diferitelor afecțiuni de origine mentală cum ar fi depresia, tulburările anxioase, schizofrenia etc.Examinarea bolnavului printr-un examen psihiatric fondat pe conversația și explorarea problemei de cauză și a simptomatologiei prezente.Terapie medicamentoasă dar și consiliere individuală în explorarea stării psihice și a situației existențiale a bolnavului.Este important să se discute împreună cu pacientul tratamentul ales, managementul administrării acesteia și eventualele efecte secundare.Formarea unei legături de încredere între medic și pacient este esențial pentru vindecare.

Consult psihoterapeutic- constă într-o conversație cu clientul cu scopul de a prelucra problemele cotidiene, traumele acesteia sau a comportamentelor dezadaptative care cauzează probleme în viața de zi cu zi.Sedința de psihoterapie nu include prescrierea medicamentelor de tip psihiatric ,acesta fiind focusată pe rezolvarea problemelor împreună cu clientul prin conversație terapeutică.Relatia terapeutica bazata pe incredere si siguranta este esentiala.

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania