Sari la conținut

Ortopedie

Ortopedia joaca un rol esential in vietile tuturor oamenilor, luand in considerare ca fiecare are nevoie de un aparat locomotor functional pentru a putea indeplini cu succes toate sarcinile ce ii revin unei persoane. Atunci cand apar probleme vis-a-vis de deplasare, alergare si miscare, cert e ca simptomele reprezinta cauza unei boli sau a unei afectiuni de la nivelul aparatului locomotor.

Pentru ca situatia sa nu se agraveze, inca de la primele simptome aparute trebuie voi, ca pacienti, sa vizitati cabinetul medicului ortoped. Datorita cunostintelor ample din cadrul acestei ramuri ale medicinei, Medicul Spec. Dr. Török Barna si Medicul Primar Dr. Bod Péter vor depista cauza problemei, vor diagnostica pacientul si ii vor oferi tratamentul corespunzator.

Sistemul locomotor este unul extraordinar de complex, astfel ca acesta confera nu doar protectie organelor, ci si forma si stabilitate. In plus, fiind alcatuit din oase, muschi, cartilaje, tesuturi conectoare, tendoane si ligamente, doar medici cu adevarat priceputi, precum sunt medicii nostri Dr. Török Barna si Dr. Bod Péter  vor reusi sa ofere un diagnostic corect care sa se finalizeze cu un tratament eficient.

Programul de consultatii este urmatorul:

Medic Specialist Dr. Török Barna

Joi   18-19

Medicul Primar Dr. Bod Péter

Marti  14-16

Joi     15-17

Lista de prețuri:

Medic Specialist Dr. Török Barna

Preț / Consultație: 200 lei

 

Medicul Primar Dr. Bod Péter

Preț / Consultație: 200 lei

 

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania

Telefon