Skip to content

Carit San Medical Járobeteg-rendelő
a hely, ahol az ön egészsége a legfontosabb!

A jó közérzet és a fizikai egészség megőrzésének a felelőssége a mindannyiunk és a szakorvosok kezében van.

Tudjuk, hogy nagyon fontos az egészség mindenki számára, éppen ezért a Carit San Medical az a hely, ahol az ön egészsége a legfontosabb. Minden hozzánk betérő beteget maximális szakértelemmel kezeljük, és a sokféle betegségek enyhítésére és kezelésére a legjobb ajánlatokat és megoldásokat nyújtjuk.

Ne hozzon kompromisszumokat az egészségét illetően, mert meg fogja bánni. A jó közérzet és a fizikai egészség mindig a legfontosabb kell legyen, költségektől függetlenül. A Carit San Medicalnál viszont még ez is megfizethető minden költségvetés számára, hiszen árainkat a betegeink lehetőségeihez mértük.

Miért választaná a Carit San Medical járóbeteg-rendelőt és nem egy másik marosvásárhelyi magánklinikát?

Bár jelentős számú magánklinika létezik Marosvásárhelyen, van egy sor tényező, ami minket ajánl mindenekelőtt. A Carit San Medical a tökéletes választás minden beteg számára, függetlenül a betegségétől, amiben szenved. Szakembereink magasan képzettek, és segíteni fogják önt a betegségek megelőzésében, diagnosztizálásában és kezelésében, hogy az egészséges állapota újra helyreálljon.

Mi az, ami bennünket ajánl?

Szolgáltatásaink

A Carit San Medical járóbeteg-rendelőben lehetősége van a legkülönbözőbb rendellenességek megelőzésére, diagnosztizálására és kezelésére. Orvosi részlegeink garantálják a legjobb szolgáltatások igénybevételének a lehetőségét a következő szakágazatokban:

Egészen biztos, hogy valamelyik szakemberünk a legjobb megoldást fogja ajánlani önnek arra az egészségügyi problémára amivel éppen szembesül. A fénykép galériánkban magánklinikánk fényképeit láthatja, és a honlapunk kapcsolat felületén programáltathat valamint minden további szükséges tájékoztatást megtalál.

Ne halogasd! Az Ön egészsége az első számú prioritás a Carit San Medicalnál!

A páciensek véleményei

Kali Abel
Read More
Fast and quality services with affordable prices
Losonczi Ildiko
Read More
Recomand cu incredere, este o clinica bine dotata, frumoasa, cu personal amabil si competent! Am avut parte de o experienta placuta de fiecare data! Doamna doctor Benedek Orsolya a tratat-o pe bunica mea, am avut o experienta foarte buna, este o profesionista, amabila si a avut multa rabdare cu bunica mea. Recomand pe doamna doctor Benedek Orsolya cu incredere!
Ferenczi Tamas
Read More
Recomand cu incredere. Este o clinica cu medici foarte profesionisti si asistente cu multa rabdare. De fiecare data am avut parte de o experienta placuta.
Kiss Reka
Read More
Am fost cu fetița la un consult, tot personalul medical a avut răbdare cu ea și au fost amabili.
Ramona Rusu
Read More
Recomand din toata inima pe Dl. Doctor Bod Peter ortoped ! Un doctor cu o mare experienta profesionala dar si un om cu suflet minunat cum rar mai poti intalnii in ziua de astazi. Un medic din vechea generatie care pune mana si stie ce ai in domeniul sau de activitate ! Interesat sa stie, sa asculte, sa te sfatuiasca dand exemple din propria lui experienta ,foarte dornic sa te ajute sa te vindeci cu orice problema medicala ai avea !
Tamas Socaciu
Read More
Am fost la o consultație medicală la ortopedie. Medicul Torok Barna, m-a primit cu amabilitate, competență și multă empatie. Acest medic foarte bun merită tot respectul meu. Le mulțumesc domnului doctor și doamnei de la recepție pentru cordialitate.
Alexandru Sebastian
Read More
Serviciile medicale ale clinicii Carit-san Medical sunt de înaltă calitate. Recomand cu încredere această clinică.
Alin Kiss
Read More
Seriozitate și profesionalism, medici foarte buni!
Kertesz Annamaria
Read More
Nota 10 pentru Dr Koos Laszlo
Fustos Maria
Read More
9 ève járunk a klinikára 120km-ről.Soha nem láttam különbséget az ellátásban.Így volt ez a néhai Benedek Professzor úr idején is és így van ma is. Ajánlom mindenkinek a helyet!
Previous
Next

Hírek:

Elérhetőség:

Bővebb információért és időpont egyeztetésért keresse kapcsolati oldalunkat.

Mihai Viteazul (Klastrom) utca 42 szám, Marosvásárhely, Románia

Telefon