Dermatologie

Aparitia diferitelor afectiuni ale pielii, parului sau ale unghiilor pot cauza o puternica stare de disconfort si lipsa de incredere. Dermatologia este ramura medicala specializata in prevenirea, diagnosticarea si tratarea acestor tipuri de afectiuni.

Bolile cutanate, precum si afectiunile localizate la nivelul anexelor pielii (par, unghii) si mucoasele adiacente (cavitate bucala si organe genitale) sunt cu success tratate de catre specialistii prezenti in cadrul clinicii Carit-San Medical.

Avand un puternic impact estetic si emotional, bolile dermatologice sunt cu siguranta de nedorit, iar tratarea lor se doreste a se realiza in cel mai scurt timp si prin cele mai eficiente metode. Din acest motiv, medicii nostri din cadrul acestui departament si-au insusit pe deplin cele mai noi si mai vaste cunostinte din acest domeniu, fiind recunoscuti la nivel  national, rezolvand numeroase cazuri pana in prezent.

O simpla consultatie in cadrul acestei clinici poate  oferi pacientilor certitudinea unor servicii de calitate si performante. Profesionalismul de care se da dovada se reflecta in calitatea dotarilor si a aparaturii utilizate pentru diagnosticare si tratament.

Programul de consultatii este urmatorul:

Medic Primar Dr.Koós László

Luni       16-18
Miercuri 16- 18
Vineri    10-12

Medic Spec. Dr. Losonczi Livia-Viola

Luni 9-12
Marți 16-19
Miercuri 9-12
Joi 14-19

Prețuri:

Medic Primar Dr.Koós László

Consultație        170 lei

Medic Spec. Dr. Losonczi Livia-Viola

* Consultație – 150 lei
Control – 75 lei
Electrocauterizare – 150-200 lei
Criocauterizare – 50-150 lei 
Dermatoscopie – 60-200 lei
Consult cu Lampa Wood – 30 lei
Trichoscopie – 100 lei
Extracție căpușă – 50 lei

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania