Hematologie

Hematologia reprezinta o ramura esentiala a medicinei interne, avand in vedere ca de aceasta depinde buna functionare a organelor producatoare de sange. Bolile de sange avanseaza extrem de rapid, ceea ce inseamna ca vizitele la medic trebuie sa fie realizate intotdeauna in timp util, tocmai pentru a nu va pune sanatatea in pericol.

Datorita priceperii medicilor din cadrul clinicii noastre Carit San Medical, precum si a aparaturii performante de care beneficiem, cazul oricarui pacient este rapid solutionat. Inca de la cele mai nesemnificative simptome trebuie sa va adresati medicului, tocmai pentru ca acesta sa fie capabil sa depisteze cauza exacta a problemei si sa ofere tratamentul potrivit.

Medicul Primar Dr. Lázár Erzsébet, precum si Medicul Primar Dr. Benedek István Jr. stau la dispozitia pacientilor in cadrul clinicii Carit San Medical. Aici, ei vor include studiul afectiunii, vor diagnostica fiecare pacient in parte, il vor trata si vor indentifica eventualele complicatii si profilaxii ale bolilor sangvine. Dat fiind faptul ca toate aceste afectiuni si boli afecteaza enorm de mult producerea si calitatea sangelui, organismul va avea mult de suferit. In plus, deoarece acestea avanseaza extrem de rapid, vizita in cadrul clinicii trebuie sa se realizeze in cel mai scurt timp.

Programul de consultatii este urmatorul:

Medic Primar Dr. Benedek István Jr.

Miercuri            14-16

Medic Primar Dr. Lázár Erzsébet

Luni        13-15
Marti       13-15
Miercuri 13-15
Joi           13-15
Vineri      13-15

Prețuri:

Medic Primar Dr. Benedek István Jr.

Consultație Hematologie                 200 lei
Control:                                                60 lei

Medic Primar Dr. Lázár Erzsébet

Consultație Hematologie-interne  – 250 lei

Control pre-transplant –                  600 lei  

Control posttransplant –                 350 lei

Ecografie Abdominală –                  250 lei

Control:                                               60 lei

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania