Pszichológia

Bár tájainkon még nem vált mindennapos gyakorlattá pszichológushoz járni, az elmúlt évtizedben egyre többen fordulnak a gondolkodással és viselkedéssel foglalkozó tudományt gyakorló lélekgyógyászhoz.

Pszichológushoz számos esetben jelentkezhetünk, sőt, ajánlatos segítséget kérni életünk nehezebben feldolgozható pillanataiban. Ilyen például a testi betegséggel való megküzdés, lelki egészségmegőrzés, idősödéssel kapcsolatos lelki fájdalmak, vagy a stresszel való megbirkózás. 

A pszichológiai ellátás tevékenységei továbbá: a negatív hangulat, levertség, reményvesztettség, örömképtelenség, céltalanság érzés megszüntetése, de ugyanígy a negatív testkép, alacsony önértékelés helyreállítása is a pszichológus szakterülete. A szakember segíteni tud a párkapcsolati és családi elakadások, az azokból kivezető út és új erőforrások keresésében, de erős megterhelést okozó életesemények, munkahelyi gondok, kapcsolati problémák kezelésére egyaránt szakosodott.

A lélekgyógyásszal való közös munkával, beszélgetéssel enyhíthetőek a félelmek, szorongások, pánikszerű érzések, de tanácsot ad döntési nehézségek, bizonytalanság, pályaválasztási, illetve -módosítási nehézségek és gyermeknevelési kérdésekben.

Napjainkban sokunk küzd önbizalomhiánnyal, kommunikációs nehézséggel, ám a Carit San Medical Járóbeteg-rendelő Pszichológusai, Máté Enikő , Bíró Emese illetve Gönczi Viola segítséget nyújthatnak a személyiségfejlesztésben és a teljesítőképesség fenntartásában is.  

 Máté Enikő– Klinikai szakpszichológus-pár és családterapeuta
 

Rendelési órarend:

Kedd             16-20
Szerda           16-20
Csütörtök     16-20   
                                
Ár
Konzultáció                                               140 lei
Párkapcsolati terápia                              250 lei
Szexuálpszichológiai konzultáció          120 lei
 
 
Bíró Emese
Rendelési órarend: 
Kedd             9-18
Szerda           9-12
Csütörtök     15-18   
                                
Ár: 120 lei/ konzultáció 
 
Gönczi Viola
 
Rendelési órarend: 
Hétfő         17-19
Péntek       09-11                 
                                
Ár: 120 lei/ konzultáció 
Párkapcsolati terápia 180 lei
 

Carit San Medical
a hely, ahol az ön egészsége a legfontosabb!

Mihai Viteazul utca 42, Marosvásárhely, Románia