Skip to content

Ortopédia

Az ortopédia fontos szerepet játszik az emberek életében, hiszen mindenkinek szüksége van a mozgásszervek egészségére ahhoz, hogy sikerrel teljesítse a napi feladatait. Amikor a gyaloglással, szaladással vagy mozgással kapcsolatos problémák merülnek fel, a tünetek kétségtelenül mozgásszervi rendellenességre vagy betegségre utalnak.

A helyzet súlyosbodását elkerülendő, az első tünetek megjelenésekor fontos felkeresni az ortopédiai szakrendelőt. Az ortopédia területén széles körű ismeretekkel rendelkező Dr. Török Barna szakorvos illetve Dr. Bod Péter főorvos  a diagnózis meghatározásában és a megfelelő kezelés alkalmazásában állnak a betegek rendelkezésére.

A mozgásszervrendszer rendkívül összetett, és nem csak védelmet nyújt a szerveknek, hanem formát és stabilitást is ad. Ezen túlmenően csontokból, porcokból, kötőszövetekből, inakból és szalagokból áll, és ezért csak egy igazán képzett orvos, mint Dr. Török Barna szakorvos vagy Dr. Bod Péter főorvos tud egy pontos diagnózist megállapítani és egy hatékony kezelési eljárást alkalmazni.

Rendelési órarend:

Dr. Török Barna szakorvos 

Csütörtök  18-19

Dr. Bod Péter főorvos

Kedd          14-16

Csütörtök  15-17

Árlista:

Dr. Török Barna szakorvos 

200 lei / konzultáció

Dr. Bod Péter főorvos

200 lei / konzultáció

 

 

Carit San Medical
a hely, ahol az ön egészsége a legfontosabb!

Mihai Viteazul utca 42, Marosvásárhely, Románia

Telefon