Skip to content

Nefrológia Marosvásárhely

A vese egészsége kulcsfontosságú szervezetünk megfelelő működéséhez, ezért mi magas színvonalú nefrológiai szolgáltatásokat nyújtunk. Veséink létfontosságú munkát végeznek, biztosítják a méreganyagok kiürülését és a kémiai egyensúly fenntartását szervezetünkben. Ezért fontos, hogy megadjuk nekik a szükséges figyelmet és gondoskodást.

Nefrológus szakembereink segítenek Önnek kezelni és megelőzni a veseproblémákat, legyenek azok akut vagy krónikusak. Megvan a tapasztalatunk és szakértelmünk ahhoz, hogy a legjobb személyre szabott megoldásokat nyújtsuk Önnek.

A vesebetegségek a gyakori húgyúti fertőzésektől az olyan súlyosabb betegségekig terjedhetnek, mint a krónikus veseelégtelenség vagy a vesére ható magas vérnyomás. A jelek korai felismerése és a nefrológus felkeresése sokat számíthat veséi és ezáltal egész teste egészségének megőrzésében.

Nefrológiai szakrendelőnkben a legfejlettebb technológiákat alkalmazzuk, és minden egyes esethez odaadással és professzionalizmussal közelítünk. Azért vagyunk itt, hogy útmutatást és személyre szabott terápiás megoldásokat nyújtsunk Önnek az optimális veseegészség megőrzése érdekében. Ne hanyagolja el a veséje egészségét.

A Carit San Medical Járóbeteg-rendelőben Dr.Balázs – Petz – Bea Boglárka nefrológus szakorvoshoz jegyezhetnek elő időpontot online illetve telefonon keresztül.

 
Rendelési Órarend:
Kedd       08:30-11:00
Péntek    08:30-11:00
 
 
Árlista:
Nefrológiai Konzultáció + ultrahang                 250 ron
 
 

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania

Telefon