Skip to content

Gasztroenterológia

Az emésztőrendszer egészsége kulcsfontosságú a szervezetünk megfelelő működéséhez, ezért a Carit San Medical egészségügyi csapata magas színvonalú gasztroenterológiai szolgáltatásokat kínál.

Az emésztőrendszerünk alapvető feladatokat lát el, hozzájárulva az emésztéshez, a tápanyagok felszívódásához, illetve a káros anyagok eltávolításához a szervezetünkből.

A gasztroenterológiai szakorvosaink segítenek Önnek az emésztőrendszeri problémák kezelésében és megelőzésében, függetlenül attól, hogy azok kezdeti vagy előrehaladott állapotban vannak. Széleskörű szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, és készen állunk arra, hogy személyre szabott megoldásokat nyújtsunk az Önnek.

Az emésztőrendszeri problémák lehetnek az általános emésztési zavaroktól egészen a súlyosabb betegségekig, ilyenek például a gyulladásos bélbetegségek vagy a gyomor rosszindulatú daganatos elváltozásai. A tünetek és jelek korai felismerése, valamint egy gasztroenterológussal való konzultáció kulcsfontosságú lehet az emésztőrendszeri egészség és általában az egész szervezet egészségének megőrzése szempontjából.

A járóbeteg-rendelőnk Gasztroenterológia osztályának a felelős szakembere Dr. Gábos Gabriella  szakorvos  , a rendelési órarend pedig a következő:

Hétfő 16-18

Árak:

Konzultáció +Ekográfia 350 ron

 
 
 
 

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Strada Mihai Viteazul 42, Târgu Mureș, Romania

Telefon