Skip to content

Nőgyógyászat

A nőgyógyászat külön orvostudományi szakág, amely a női nemi szervek egészségének a fenntartásával foglalkozik, az ezen a területen előforduló különböző betegségek és elváltozások felismerése és kezelése révén.

A lehetséges nemi betegségek azonosítása és a szaporodási szervrendszer egészségének a megőrzése érdekében már 14-15 éves korban fontos ellátogatni a nőgyógyászati szakrendelőbe, a fiatal lányok fejlődésének követése és az intim higiénia betartása szempontjai miatt is, illetve a menstruációs ciklus ellenőrzése végett.

A legfőbb ok, amiért az orvostudománynak ez a szakterülete létezik, az egészségügyi kockázatoktól mentes egészséges fejlődés körülményei megteremtésének a szükségessége, valamint a biztonságos fogantatás megóvása.  A gyakran előforduló menstruációs ciklus hiányának a zavara, a rendellenes hüvelyi folyás, viszketés és gyulladás nem hagyható figyelmen kívül, hiszen súlyos egészségügyi problémákhoz vezethetnek.

A Carit San Medical járóbeteg-rendelőben elvégzett nőgyógyászati konzultációk szerepe, hogy segítséget nyújtsunk a szaporodási szervrendszer egészségének a megőrzésében, a szükséges ápolások alkalmazásával a kockázatok elkerülése végett. A megfelelő nőgyógyászati szakrendelésben segíteni fogunk önnek, hogy a felmerülő problémákra, bármilyen legyen az, megoldást találjon. 

Bármely eljárás megvalósítása érdekében utolsó generációs felszereléseket használunk.

A Carit San Medical járóbeteg-rendelő nőgyógyászati osztályának felelős szakemberei:

Dr. Kiss Szilárd főorvos
Dr. Kiss Szilárd Leó szakorvos
 
 

Rendelési Órarend:

Dr. Kiss Szilárd főorvos

Kedd        16-17
Csütörtök  13-17

 Ár: 250 lei / konzultáció

Dr. Kiss Szilárd Leó szakorvos

Szerda         16-18    
Csütörtök  9:30-11:30 

 

Ár: 200 lei / konzultáció

Programul de consultatii este urmatorul:

Medicul Primar Dr. Kiss Szilárd

Marți    16-17
Joi       13-17

Preț / Consultație: 250 lei

Medicul Specialist Dr. Kiss Szilárd Leó

Miercuri   15-17
Joi           9:30-11:30
  
 Preț / Consultație: 200 lei

Carit San Medical
a hely, ahol az ön egészsége a legfontosabb!

Mihai Viteazul utca 42, Marosvásárhely, Románia

Telefon