Skip to content

Urológia Marosvásárhely

A húgyvezetékekben keletkező különböző zavarok, és a férfi reproduktív rendszerét érintő bizonyos betegségek fokozott rossz érzést válthatnak ki és kezelés nélkül súlyos szövődményekhez vezethetnek.

Az urológia az orvostudomány azon ága, amely ezeknek a zavaroknak az azonosításával és kezelésével foglalkozik. Ez az orvosi szakág meglehetősen bonyolult, hiszen szorosan kapcsolódik más orvosi szakágakhoz, mint pl.: andrológia (ivarszervtan), nefrológia (vesegyógyászat), onkológia vagy nőgyógyászat.

A különböző rendellenességek megjelenése esetén, például vizelet inkontinencia, szexuális diszfunkció, meddőség a férfiak körében, vagy más, a veséhez kapcsolódó megbetegedések, húgyvezeték, húgyhólyag, húgycső, herék, prosztata esetében azonnali orvosi konzultáció javasolt.

A húgyvezeték és a reproduktív rendszer megfelelő működésének fontos szerepe van a mindennapokban, ezért minden felmerülő problémára hatékony megoldást kell találni.

A Carit San Medical járóbeteg-rendelő urológiai osztálya által kínált szolgáltatások igénybevételével a legjobb ismeretek, tanácsok és kezelések birtokába kerül Dr. Schwartz László főorvos illetve Dr. Lukács Zoltán főorvos ajánlásaival. A nagy tapasztalattal rendelkező urológus főorvosaink az évek során számtalan megoldott esettel jelentős elismeréseknek örvendenek az urológia területén. Így tehát szakmailag megalapozott és biztos kezelési eljárásban fog részesülni.

Rendelési órarend:

Dr. Schwartz László főorvos

Hétfő          13-15
Csütörtök    14-16

Dr. Lukács Zoltán főorvos

Péntek        13-17

Egy konzultáció ára:

Dr. Schwartz László főorvos          250 RON

Dr. Lukács Zoltán főorvos           300 RON

Carit San Medical
a hely, ahol az ön egészsége a legfontosabb!

Mihai Viteazul utca 42, Marosvásárhely, Románia

Telefon