Sari la conținut

Dr. Losonczi Livia-Viola

Mi-am dorit dintotdeauna să pot ajuta oamenii, din acest motiv am devenit medic.De ce medic dermatolog?

Eram studentă în anul doi la medicină, când pe corpul meu au apărut eczeme, asociate cu mâncărime şi uscăciunea pielii. Prin vindecarea propriei mele pieli am constatat că o piele sănătoasă presupune un stil de viaţă sănătos. Cu un tratament minimal şi cu modificarea stilului meu de viaţă, am devenit complet asimptomatică. 

Atunci am conștientizat că trebuie să urmez profesia de medic dermatolog ca să îi pot ajuta pe oameni să îşi formeze un stil de viaţă mai sănătos, să aibă o piele sănătoasă, deoarece atunci când pielea este sănătoasă, la fel este și corpul, iar sub o piele sănătoasă se află un trup şi un suflet sănătos. 

Dr. Losonczi Livia-Viola

 M-a captivat foarte mult versatilitatea dermatologiei, deoarece aceasta include specializări precum oncologia, infectologia dermatologică, bolile inflamatorii, venerologia, precum şi dermatologia pediatrică. Mă străduiesc să fiu un medic orientat către oameni, pentru faptul că consider important să creez o atmosferă de încredere între mine şi pacienţii mei, să pun întrebări și să ascult, și nu în ultimul rând, să îmi tratez pacienții cu amabilitate și compasiune. Am absolvit Medicina Generală la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş, în anul 2016. Pe durata stagiului de rezidenţiat (2017-2020) mi-am desfăşurat activitatea la Clinica de Dermatologie din Tg. Mureş și, de asemenea am avut oportunitatea să petrec o scurtă perioadă de timp într-o clinică din Budapesta, unde am  acumulat experienţă. Am participat la numeroase cursuri naționale și internaționale. În cadrul profesiei mele, mă preocupă în mod special dermatoscopia, care presupune o metodă de examinare clinică non-invazivă utilizată în primul rând pentru depistarea precoce a melanomului. În ultimii ani m-am specializat în acest domeniu. Intenționez, ca în continuare, să mă specializez și în estetică, în dorința de a veni în ajutorul semenilor mei şi sub această formă. Vă aştept cu drag, dacă aveţi probleme dermatologice! Dr. Losonczi Livia-Viola

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Contact

Adresa

Targu-Mures, Romania

Telefon