Carit San Medical este partenerul sănătăţii Dvs. şi în anul 2017!

Seria de interviuri realizate cu medicii noştri a ajuns la cel de-al şaptelea episod la sfârşitul anului trecut. După părerea noastră este esenţial ca pacienţii să îşi formeze o idee despre activitatea, vocaţia medicului curant, totodată citind aceste dialoguri să le cunoască mai bine şi latura umană. Fiecare specialist activează într-un alt domeniu, acumulând diverse experienţe, fiecare posedă propriul său temperament, dar cu toţii au cel puţin o trăsătură comună: voinţa de a vindeca.

Dr. Lázár Erzsébet, medic hematolog, pe lângă o carieră de succes şi-a propus formarea şi îngrijirea relaţiilor de încredere dintre medic şi pacienţii săi, dr. Mózes Eduárd se ocupă de peste o jumătate de secol de vindecarea pacienţilor cu reumatism, medicul psihiatru dr. Kiss Réka şi-a ales această profesie pentru a învinge neputinţa medicinei în faţa bolilor psihice. Am discutat şi cu medicul oftalmolog dr. Orbán Theodora, care ne-a povestit că îşi iubeşte profesia, atrăgându-ne atenţia asupra importanţei consultului oftalmologic regulat. Medicul internist dr. Farkas László ne-a împărtăşit şi el câteva lucruri interesante despre cariera sa, pe care şi-a ales-o deja la vârsta de 11 ani, afirmând că un doctor de interne bun poate vindeca nouă din zece pacienţi. Nu a lipsit din seria noastră de interviuri nici renumitul medic ginecolog-obstetrician dr. Kiss Szilárd, care şi-a ales specialitatea la naşterea fiului său mai mare, iar pacienţii săi sunt  foarte mulţumiţi, astfel are un program de lucru încărcat. Dacă vă amintiţi, am început cu însuşi fondatorul Policlinicii Carit San Medical , medicul hematolog dr. Benedek István, al cărui nume sună cunoscut ardelenilor. El se preocupă nu doar de vindecarea pacienţilor cu afecţiuni hematologice, care îl caută din toată ţara, ci şi de pregătirea generaţiei viitoare de medici, astfel încât şi peste douăzeci de ani ar trimite la ei pacienţii, cu toată încrederea.

Promisiunea noastră de Anul Nou este că prioritatea întregului colectiv al Policlinicii Carit San Medical rămâne în continuare sănătatea pacienţilor, că îi vom trata cu profesionalism pe toţi cei care apelează la noi, respectiv le vom oferi cele mai bune recomandări şi soluţii pentru remedierea şi tratarea afecţiunilor cu care se confruntă.

Următorul episod din seria de interviuri apare pe site la data de 13 ianuarie!

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Contact

Adresa

Targu-Mures, Romania