A Carit San Medical 2017-ben is az ön partnere az egészségben!

Az elmúlt év végén orvosainkkal készített interjúsorozatunk immár hetedik része látott napvilágot, hiszen úgy véljük: elengedhetetlen, hogy a betegek betekintést nyerjenek doktoruk tevékenységébe, hivatásába, de célunk ugyanakkor, hogy a beszélgetések elolvasása után emberként is egy kicsit jobban megismerjék szakorvosainkat. Bár mindenikük más szakterületen végzi a dolgát, eltérő tapasztalatokat halmoznak fel, különböző temperamentumúak, mégis legalább egy dolog közös bennük: a gyógyítani akarás hajtóereje.

Dr. Lázár Erzsébet hematológus sikeres praxisa mellett az orvos-beteg bizalmi viszonyának kialakulását és ápolását tűzte zászlajára, dr. Mózes Eduárd a reumatológiás betegeket gyógyítja több mint félszázada, dr. Kiss Réka pszichiáter pedig azért lépett erre a pályára, hogy a pszichés betegségekkel szembeni orvostudományi tehetetlenséget legyőzze. De beszélgettünk dr. Orbán Theodora szemorvossal, aki elmondása szerint nagyon szereti a szakmáját, és a rendszeres szemvizsgálat fontosságára hívja fel a figyelmünket, emellett dr. Farkas László belgyógyász is mesélt pályájáról, aminek irányvonaláról már 11 éves korában döntött, és állítja: tízből kilenc beteget talpra állít a jó belgyógyász. Interjúsorozatunk alanya továbbá a köz- és elismert dr. Kiss Szilárd nőgyógyász-szülész, aki nagyobbik gyereke világrajöttének hatására döntött szakmai irányáról, de az sem mellékes tény, hogy páciensei kizárólag pozitív jelzőkkel illetik, így nem véletlen, hogy nagyon sok a munkája. A sorból természetesen nem maradt ki dr. Benedek István hematológus, a Carit San Medical Járóbeteg-rendelő alapítója sem, akinek a neve ismerősen cseng az erdélyiek számára. Nem csak térség hematológiai megbetegedésekkel küzdő lakosait gyógyítja, hanem úgy neveli ki az orvosutánpótlást, hogy húsz év múlva nyugodt lelkiismerettel küldene hozzájuk beteget.

Mi, a Carit San Medical Járóbeteg-rendelő csapata az újévben azt ígérjük, hogy a pácienseink egészsége továbbra is elsőszámú prioritás számunkra, valamint a hozzánk betérő beteget maximális szakértelemmel kezeljük, illetve a kórok enyhítésére és kezelésére a legjobb ajánlatokat, valamint megoldásokat nyújtjuk.

Interjúsorozatunk következő részét január 13-án olvashatják a honlapunkon!

Carit San Medical A Hely, Ahol Az Ön Egészsége A Legfontosabb!

Contact

Adresa

Marosvásárhely, Románia