Analize de laborator gratuite la Carit San Medical

Analizele de laborator sunt esenţiale pentru evaluarea stării de sănătate, stabilirea exactă a diagnosticului şi a tratamentului adecvat. Analizele de laborator ajută nu doar la descoperirea bolilor care stau la originea simptomelor acuzate de pacienţi, ci în anumite situaţii şi la excluderea acestora.

Pentru a satisface pe deplin exigenţele pacienţilor noştri, începând cu data de 12 august Policlinica Carit San Medical asigură analize de laborator gratuite, pe baza contractului încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate Mureş.

Dacă vă prezentaţi cu cardul de sănătate valid şi cu biletul de trimitere primit de la medicul de familie, în laboratorul medical aflat pe strada Aurel Filimon la nr. 15, vă oferim următoarele analize: test de coagulare, analize de hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, bacteriologie şi parazitologie. Gratuitatea analizelor este limitată de sumele alocate lunar Policlinicii noastre de către casa de asigurări mureș  în acest scop.

Programările pentru analize gratuite se fac la personal,cu biletul de trimitere de luni până vineri între orele 12-14 ,la adresa Strada Aurel Filimon nr. 15 ,Târgu mureș (în spate la luxor).

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Contact

Adresa

Targu-Mures, Romania