Carit-San

Program

Luni - Vineri:

07:00 - 20:00

Adresa

Str. Mihai Viteazul Nr.42

Targu-Mures, Romania

Programari online Vreau sa ma programez

Ginecologie

 

Ginecologia este ramura stiintelor medicale ce se ocupa cu mentinerea sanatatii aparatului genital feminin, cu identificarea si tratarea diverselor boli si afectiuni ce pot aparea in aceasta zona.

Vizita la cabinetul medicului ginecolog trebuie efectuata inca de la varsta de 14-15 ani pentru a asigura sanatatea aparatului genital, pentru a identifica posibilele patologii genitale, dar si pentru a urmari formarea tinerelor, igiena intima a acestora si controlul ciclului menstrual.

Principalele motive pentru care exista un astfel de domeniu in medicina este tocmai faptul ca se doreste buna dezvoltare, sanatatea fara riscuri, dar si conceperea sigura. Afectiunile precum lipsa menstruatiei, prezenta aceasteia in mod neregulat, secretii vaginale anormale, iritatii si mancarimi, nu trebuie tratate cu indiferenta deoarece pot duce la probleme grave de sanatate.

Rolul consultatiilor ginecologice din cadrul policlinicii Carit-San Medical este de a va ajuta sa mentineti sanatatea aparatului genital, sa ii acordati acestuia ingrijirea necesara si sa il feriti de posibilele riscuri. Indiferent de problema cu care va confruntati, va vom ajuta sa depasiti orice neregula in urma unui consult ginecologie corespunzator.

In vederea realizarii oricarei proceduri, folosim aparatura ultra-moderna, de ultima generatie.

Medicii responsabili a departamentului de ginecologie Carit San Medical sunt:

Medicul Primar Dr. Kiss Szilárd 
Medicul Specialist Dr. Kiss Szilárd Leó
 

Programul de consultații este următorul:

Medicul Primar Dr. Kiss Szilárd 

Marți    16-17
Joi       13-17

Preț / Consultație: 250 lei

 

Medicul Specialist Dr. Kiss Szilárd Leó

 

Miercuri   15-17
Joi           9:30-11:30
  

 

 Preț / Consultație: 200 lei

 

 

 

Programeaza-te acum!

 

 

Da ne un like pe facebook

Noutati: