Sari la conținut

Policlinica Carit San Medical a achiziţionat recent un Ecograf modern

Policlinica Carit San Medical şi-a extins aparatura medicală cu un Ecograf performant. Aparatul contribuie în primul rând la stabilirea precisă şi rapidă a diagnosticului, dar uşurează şi consultarea pacienţilor.

Investigarea cu Ecograf are numeroase avantaje, dintre care cel mai important este că nici până astăzi nu s-au descoperit nici un fel de efecte secundare negative, fiind considerată absolut inofensivă. Celălalt mare beneficiu constă în accesibilitatea uşoară şi simplitatea procedurii. 

Ecograf

Aparatul Samsung se întrebuinţează cu rezultate excelente pentru examinarea cu ultrasunete a organelor interne, abdomenului, ţesuturilor moi, inimii, carotidei, toracelui, glandei tiroide, membrelor, pentru testul Doppler al venelor şi arterelor, respectiv la investigaţii vaginale, de ginecologie şi obstetrică.

Examinările cu acest aparat sunt efectuate de medici experimentaţi şi pricepuţi: dr. Lázár Erzsébet medic de interne şi hematolog, dr. Kiss Szilárd ginecolog-obstetrician, precum şi dr. Farkas László medic de interne.

Dacă aveţi nevoie de o investigaţie precisă, rapidă şi autentică, programaţi-vă la medicii noştri!

Carit San Medical
locul unde sănătatea dvs.
este prioritatea nr. 1!

Contact

Adresa

Targu-Mures, Romania

Telefon