Carit-San

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:

07:00 - 20:00

Cím

Mihai Viteazul (Klastrom) utca 42.
Marosvásárhely, Románia

Kapcsolatfelvétel

phone call 0265.269.172

phone call 0730-619-401

Programari online Vreau sa ma programez

Pszichiátria

 

 

A pszichiátria módszere a betegek meghallgatásán, a problémák megbeszélésén, és a betegre egyenként megfelelő megoldások megtalálásán alapszik. Tehát ha úgy érzi, hogy gondok és félelmek, szorongások gyötrik, a mentális egészsége megőrzéséért javasolt egy pszichiáter szakorvos felkeresése, hogy használható tanácsokat, és ha szükséges, megfelelő kezelést kapjon.

A Carit San Medical járóbeteg-rendelő keretén belül Dr.Benedek Orsolya szakorvossal egy bizalmas és nyugodt beszélgetésen vehet részt. Őszinteség és nyitottság eszenciális ahhoz, hogy a pszichiáter szakorvosunk a megfelelő diagnózist állapítsa meg. A diagnózis tudatában orvosa megtesz minden tőle telhetőt, hogy páciense számára személyreszabott, optimális és eredményes kezelési eljárást ajánlja.

A betegek igénye es joga, hogy a pszichiátriai szakrendelésen való részvétel elősegítse a gyógyulását, és az, hogy mindez teljes körű titoktartásban történjen. A Carit San Medical járóbeteg-rendelőben ezt 100% biztosítani tudjuk minden betegnek, függetlenül attól, hogy milyen problémákkal küszködik.

Dr.Benedek Orsolya pszichiáter szakorvos a betegek rendelkezésére áll a következő rendelési órarenddel: 

Hétfő           13-19
Kedd           10-15
Szerda         13-18
Csütörtök     10-15
Péntek          11-17

Árlista:

120 lei / konzultáció - Pszichiátriai kórképek diagnosztizálása ,gyógyszeres kezelés beállitása.30 perc.Küldőpappírral ingyenes.

120 lei - Pszichoterápiás konzultáció - 45 perces individuális pszichoterápiás ülés. 

 

 

Online programálás

 

Like-olj minket a facebookon

Hírek: