Carit-San

Program

Luni - Vineri:

07:00 - 20:00

Adresa

Str. Mihai Viteazul Nr.42

Targu-Mures, Romania

Programari online Vreau sa ma programez

Consultații online !

mar 24, 2020

 

Pe fondul măsurilor antiepidemiologice, pe lângă consultațiile personale, stăm la dispoziția pacienților noștri și online!

 

 

Dispozitivele digitale moderne oferă posibilitatea să ne îngrijim în mod profesional de sănătatea noastră și în timpul când suntem obligați să stăm acasă. Avem nevoie numai de calculator/ smartphone și de conexiune la internet.

Cu probleme dermatologice urgente adresați-vă cu încredere medicului nostru specialist dr. Kiss Melinda, care vă va consulta prin telemedicină până la remedierea situației epidemiologice.

Izolarea, incertitudinea poate provoca anxietate în timpul acestei crize de pandemie. Dacă simțiți nevoia sprijinului psihic, dr. Benedek Orsolya vă stă la dispoziție pe Skype pentru consultații psihiatrice.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa de mail caritsanmedical@gmail.com sau pe pagina noastră de facebook

Să avem grijă de noi!

 

 Da ne un like pe facebook

Noutati:

 • Știați că?

  iun 29, 2020

  Știați că...

  Detalii


 • De vorbă cu medicii noștri- partea a 27-a - Dr. Incze Réka

  iun 25, 2020

  Dr. Incze Réka, neurolog la Carit San Medical, și-a ales meseria de medic deoarece și-a dorit mai mult de la medicină decât cele învățate la universitate. Între timp a realizat că neurologia nu este întotdeauna caracterizată de vindecări spectaculoase, ci ..

   

  Detalii


 • De vorbă cu medicii noștri- partea a 26-a - Gönczi Viola

  iun 4, 2020

  Apelăm la psiholog tot mai încrezători

  Încă de la vârsta adolescenţei, Gönczi Viola, actualmente psiholog la Policlinica Carit San Medical, a fost interesată de sufletul uman şi de etapele prin care se pot învinge problemele. Activează şi ca psiholog voluntar la o fundaţie, unde îi ajută pe ..

  Detalii


  • Pagina 1 din 21 > >>