Carit-San

Program

Luni - Vineri:

07:00 - 20:00

Adresa

Str. Mihai Viteazul Nr.42

Targu-Mures, Romania

Programari online Vreau sa ma programez

Bolile articulare se recomandă să fie tratate deja în stare latentă

nov 8, 2018

 

   Puţine persoane ajung la vârsta a treia fără să fi avut nici un fel de probleme cu articulaţiile, dar e bine de ştiut că artritele pot provoca neplăceri la orice vârstă. Specialistul ne spune să nu amânăm tratarea inflamaţiilor acute sau cronice, fiindcă poate să dureze chiar şi ani de zile până ce simptomele, respectiv durerile dispar în urma tratamentului.

Fizioterapia poate oferi soluţii eficiente în prevenirea afecţiunilor musculare şi bolilor artriculare, în tratamentul problemelor neurologice şi ale organelor locomotorii, în reabilitarea de după anumite operaţii, precum şi în refacerea funcţionării aparatului locomotor, respectiv la îngrijirea post-traumatică.

Forme de tratament nedureroase

Este indicat ca persoanele care acuză dureri articulare sau tulburări locomotorii să apeleze la un fizioterapeut. În funcţie de rezultatele investigaţiilor şi de starea de sănătate a pacientului, i se poate recomanda electroterapie, masaj, gimnastică medicală sau tratament balnear. Rezultate cu adevărat bune se obţin dacă tratarea bolii începe deja în faza de latenţă.

 

 

În cadrul Policlinicii Carit San Medical, aplicând metode de tratament noninvazive, consultaţii eficiente şi consiliere de specialitate, vă oferim soluţii nedureroase şi lipsite de neplăceri pentru problemele Dvs. de sănătate.

Tinerii sunt şi ei afectaţi

Am aflat de la specialistul policlinicii noastre, Dr. Mózes Eduárd, că numărul tinerilor cu simptome, care apelează la el, este în creştere, fiindcă şi aceştia fac tot mai puţină mişcare, petrec mult timp în faţa calculatoarelor. Ba chiar sunt aduşi la cabinet şi copii mici, care în loc să se joace, să alerge, stau prea mult la calculator. Specialistul afirmă că din păcate aşa arată tendinţa pentru viitor.

 

 

Vă invităm să vă programaţi on-line ,telefonic sau personal la policlinică.

 

 Da ne un like pe facebook

Noutati: