Carit-San

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek:

07:00 - 20:00

Cím

Mihai Viteazul (Klastrom) utca 42.
Marosvásárhely, Románia

Kapcsolatfelvétel

phone call 0265.269.172

phone call 0730-619-401

Programari online Vreau sa ma programez

 • Ahol korszerűen kezelik a hematológiai betegségeket

  oct 15, 2018

  A hematológia a vérképző- és a nyirokszervek betegségeivel, a fehérvérsejtek, vörösvérsejtek és vérlemezkék kóros elváltozásaival foglalkozik. A vérképző szervek betegségei korábban ritka és súlyos, nehezen kezelhető, rossz lefolyású kórokat jelentettek. Ez mára nagymértékben megváltozott, mert ..

  Részletek


 • Megugrott a tüdődaganatos betegek száma. Ezen tünetek esetén forduljon szakorvoshoz!

  sep 23, 2018

  A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik. A pulmonológia szükségességét jelzi, hogy a fejlett országok lakosságának 10%-a valamilyen tüdőbetegség következtében hal meg, és ezen betegségek gyakorisága várhatóan ..

  Részletek


 • A belgyógyász az esetek 90%-ában megoldja a problémát!

  aug 28, 2018

  Amennyiben nem tudja, hogy milyen szakorvoshoz forduljon panaszával, a korai diagnózissal felesleges vizsgálatoktól kímélheti meg magát, ha belgyógyászt keres fel. A szakág az egész szervezetet érintő ..

  Részletek


 • Tünetmentesség esetén is fontos nőgyógyászhoz járni!

  iul 31, 2018

  Az orvosok megegyeznek abban, hogy évente célszerű nőgyógyászati vizsgálaton részt venni, panaszok esetén pedig nem érdemes halogatni a látogatást, hiszen az elhanyagolt gyulladásos, fertőző megbetegedések meddőséget okozhatnak, sőt a ..

  Részletek


 • Szemvizsgálatért, de szemüvegfelírásért is a szakorvoshoz ajánlott fordulni!

  iul 17, 2018

  Tudta, hogy a zöldhályog egyike a legsúlyosabb szemészeti betegségeknek, amely kezelés nélkül szinte száz százalékos látáscsökkenéshez, látáselvesztéshez vezet? Ezért is ajánlott legalább évente egyszeri..

  Részletek


 • Lehet-e egy „jóbarátunk” a pszichológusunk is?

  iun 12, 2018

  Egy pszichológiai természetű zavar sokszor nehezebben kezelhető az érintettek számára, mint a testi tünetek, mert megfoghatatlan, láthatatlan és sokszor terhelik előítéletek. A lelki nehézségeket gyakran a család és a beteg maga is..

  Részletek


 • Ha ilyen tünetei vannak, forduljon fül-orr-gégészhez!

  mai 28, 2018

  Az orrüreg egy hihetetlenül összetett szerv, mely lehetővé teszi a levegő áthaladását a tüdő felé. Ehhez viszont elengedhetetlen az egészségesen működő fül és orr kürt. Bár sokan azt hiszik, hogy..

  Részletek


 • Mindenkinek jár a szép bőr!

  mai 14, 2018

  Sokan megelégszünk egy áruházban vásárolt arckrémmel, és ezzel le is tudjuk a bőrápolást. Ám egy egészséges bőr számára sem elegendő ennyi törődés. Nem beszélve a száraz vagy zsíros, aknés, rozáceás bőrről. De az is lehet, hogy..

  Részletek


 • Miként gyógyíthatóak az allergiák?

  apr 24, 2018

  Bár az allergiát civilizációs betegségnek tartják, az orvostudomány mai állása szerint genetikai hajlammal kell születni ehhez. Jó hír is van: speciális immunterápiával gyógyíthatóak egyes allergiák, így ..

  Részletek


 • Miért érdemes Húsvét után diétába fogni-Interjú

  apr 10, 2018

  A húsvét a családdal töltött idő, az ünnepi hangulat mellett tartogathat kellemetlen meglepetéseket is, főleg, ha az azt megelőző hetekben böjtöltünk, és ezt kiadós evés-ivás követi. Székely Dorottya, a Carit San Medical táplálkozás-szakértője arról is beszélt, hogy...

  Részletek


  • Pagina 1 din 5 > >>

Like-olj minket a facebookon

Hírek: