Carit-San

Program

Luni - Vineri:

07:00 - 20:00

Adresa

Str. Mihai Viteazul Nr.42

Targu-Mures, Romania

Programari online Vreau sa ma programez

Nu produsele din reclame îl tratează pe pacient, ci medicul urolog!

apr 5, 2019

Puţine boli sunt însoţite de atâtea simptome chinuitoare şi dureroase, care să îngreuneze viaţa cotidiană precum bolile urologice: probleme de urinare, inflamaţii ale vezicii, creşterea benignă sau inflamarea prostatei, insuficienţa renală, o viaţă sexuală dureroasă. Deşi în zilele noastre nenumărate produse cărora li se face reclamă promit „rezolvarea” acestor probleme, în orice caz trebuie să vă adresaţi unui medic specialist, dacă apar simptomele! La Policlinica Carit San Medical veţi primi un diagnostic rapid şi liniştitor, apoi un tratament adecvat.

 

 

Ce anume examinează medicul specialist urolog?

Urologul se ocupă de malformaţiile congenitale şi de anomaliile dobândite, îmbolnăvirile tractului urinar. Din această categorie fac parte anomaliile de dezvoltare, infecţiile, inflamaţiile, calculii, dificultăţile de urinare - incontinenţa, la fel şi îmbolnăvirile cu tumori. Urologul se mai ocupă şi de diagnostizarea şi tratarea problemelor care apar la organele sexuale masculine – testicule, prostată, penis.

 

 

Care sunt simptomele care să ne conducă la urolog?

-        Screeningul urologic este obligatoriu la bărbaţii trecuţi de 40 de ani;

-        Durerile vezicii;

-        Îmbolnăviri la nivelul tractului urinar (rinichi, ureter, uretră, testicule, epididim, vezicule seminale, prostată);

-        Disfuncţiile erectile;

-        Fimoza;

-        Frecvenţa mare a stimulilor de urinare, dureri chinuitoare în zona vezicii, uretrei sau a vaginului;

-        Urinarea în doze mici, jet discontinuu, subţire, eliminare lentă;

-        Necesitatea subită, imperioasă de a urina;

-        Incontinenţa;

-        Durerile abdominale, care radiază în organele sexuale, senzaţia de apăsare, dureri resimţite în timpul urinării sau a actului sexual;

-        Prezenţa sângelui în urină sau în lichidul seminal.

Scopul este o mai bună calitate a vieţii

Credoul d-lui Dr. Schwarz Ladislau, specialistul urolog de la Carit San, este că scopul final al oricărei intervenţii curative trebuie să fie câştigul pacientului: calitatea vieţii acestuia să aibă cât mai mult de câştigat.

 

Adresaţi-vă cu încredere cabinetului nostru de urologie şi programaţi-vă online, prin telefon sau personal la sediul policlinicii de pe str. Mihai Viteazul, nr. 42.

 



Da ne un like pe facebook

Noutati:

 • Știați că?

  iun 29, 2020

  Știați că...

  Detalii


 • De vorbă cu medicii noștri- partea a 27-a - Dr. Incze Réka

  iun 25, 2020

  Dr. Incze Réka, neurolog la Carit San Medical, și-a ales meseria de medic deoarece și-a dorit mai mult de la medicină decât cele învățate la universitate. Între timp a realizat că neurologia nu este întotdeauna caracterizată de vindecări spectaculoase, ci ..

   

  Detalii


 • De vorbă cu medicii noștri- partea a 26-a - Gönczi Viola

  iun 4, 2020

  Apelăm la psiholog tot mai încrezători

  Încă de la vârsta adolescenţei, Gönczi Viola, actualmente psiholog la Policlinica Carit San Medical, a fost interesată de sufletul uman şi de etapele prin care se pot învinge problemele. Activează şi ca psiholog voluntar la o fundaţie, unde îi ajută pe ..

  Detalii


  • Pagina 1 din 21 > >>